ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ] ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 2020

Ανακοίνωση προς τους Πρωτοετείς Φοιτητές 2020 (1/10/2020)

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής σας στο Τμήμα Τεχνολογιών Ψηφιακής Βιομηχανίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) για το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021 θα σας σταλεί ενημέρωση μέσω SMS και email στα στοιχεία που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στην εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας.

Το μήνυμα που θα λάβετε θα περιλαμβάνει τον Αριθμό Μητρώου σας και τη σελίδα στην οποία θα μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Η αποστολή των SMS / emails αναμένεται να γίνει το αργότερο εντός της επόμενης εβδομάδος και αφού πρώτα αποσταλούν τα στοιχεία των εγγεγραμμένων φοιτητών καθώς και εγκύκλιος εγγραφών (σύμφωνα με την οποία θα ενημερωθείτε για το αν είναι απαραίτητη η διαδικασία της ταυτοπροσωπίας) από το Υπουργείο Παιδείας στο ΕΚΠΑ.

Όταν λάβετε την ενημέρωση θα πρέπει να επισκεφτείτε τη σελίδα https://webadm.uoa.gr/ και να υποβάλετε Αίτηση Νέου Λογαριασμού ως Προπτυχιακός Φοιτητής. (Οδηγίες για την απόκτηση ηλεκτρονικού λογαριασμού).

Με τον τρόπο αυτό θα αποκτήσετε  ηλεκτρονικό λογαριασμό στο ΕΚΠΑ και δικαίωμα πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του (https://www.uoa.gr/foitites/ilektronikes_ypiresies/).

Τα μαθήματα για το 1ο Εξάμηνο των προπτυχιακών φοιτητών θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020. Όλα τα μαθήματα του 1ου Εξαμήνου θα διεξαχθούν εξ αποστάσεως (πληροφορίες στην πλατφόρμα eClass) σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Λεπτομέρειες για όλα τα παραπάνω θα δοθούν εντός της επόμενης εβδομάδας με νέα ανακοίνωση στην παρούσα ιστοσελίδα.